Asociația pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor vă propune următoarele cursuri de pregătire a specialiștilor în construcții ce doresc să participe la examenul pentru verificatori de proiecte și experți tehnici.

Cursurile sunt destinate inginerilor constructori și de instalații, arhitecților și specialiștilor din cadrul departamentelor de avizare-autorizare din cadrul I.S.U.. Cursurile sunt structurate pe cele două categorii de examen: construcții și instalații. Recomandăm celor care doresc să se înscrie la examen să participe la toate modulele de pregătire de pe specializarea țintă sau ambele, după caz.

___________________________________
23 februarie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații de stingere cu apă. Hidranți interiori și exteriori.
Lector: ing. Andrei Ganea(verificator de proiecte la cerința fundamentală securitatea la incendiu specializarea instalații)

09.00-11.00 Introducere. Experiența de examen. Cum am soluționat problemele de examen;
11.00-11.30 Pauză de cafea, gustări și discuții libere;
11.30-13.30 Hidranți Interior. Hidranți Exteriori;
13.30-14.00 Pauză de cafea, gustări și discuții libere;
14.00-16.00 Gospodăria de apă pentru incendiu.

___________________________________
30 martie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Aspecte Fundamentale.
Lector: drd. ing. Marius Lulea(verificator de proiecte la cerința fundamentală securitatea la incendiu specializarea construcții),

___________________________________
20 aprilie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații automate de stingere cu apă. Sprinklere.

Lector: prof. dr. ing. Enache Dumitru(profesor și verificator de proiecte).

Lector: ver. ing. Dragos Oprescu(verificator de proiecte cerința fundamentală securitatea la incendiu, construcții și instalații)

___________________________________
25 mai 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Clădiri de producție și/sau depozitare.

Lector: prof. dr. arh. Gabriel Negoescu(cadru universitar și verificator de proiecte).

___________________________________
29 iunie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți.
Lector: prof. dr. ing. Enache Dumitru(profesor și verificator de proiecte).

Instalații pentru detecție, semnalizare și alarmare incendiu. Instalații electrice pentru iluminat de siguranță.
Lector: ing. Sorin Vasian(lector principal la cursurile de formare a specialiștilor proiectanți).

27 iulie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Clădiri civile.
Lector: drd.ing.Micu Cristian(cadru didactic asociat disciplina „Ingineria Securității la Incendiu” în cadrul cursului de master al Universității „Gh.Asachi” din Iași )

––––––––––––

30 august 2019: Recapitulare. Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Instalații.

––––––––––––-
31 august 2019: Recapitulare. Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Construcții.

––––––––––––

01 septembrie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Legislație. Sistemul Calității. Autorizarea lucrărilor de construcții.

Prețul fiecărui curs de pregătire este de 500 de lei.
Prețul toate toate cele trei cursuri finale de recapitulare este de 900 de lei.


În limita locurilor disponibile se admit la curs și specialiști care nu vor participa la examen.

Numărul de locuri disponibile: 30.

Vom reveni cu informații detaliate despre cursuri și lectori.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite