În data de 17 iunie 2023 va avea loc cursul de pregătire pentru cei care doresc să participe la examenul de verificator de proiecte sau expert tehnic în construcții la cerința fundamentală Securitatea la Incendiu, partea de instalații pentru construcții.

Cursul este unul opțional și oferă șansa participanților de a putea aduna noi cunoștințe în domeniu.

Participanții vor avea ocazia să participe la un curs interactiv realizat de profesioniști în domeniul securității la incendiu, verificatori de proiecte și experți tehnici membri ai Asociației pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor.

Cursul va fi susținut de către dr. ing. Lulea Marius Dorin (verificator de proiecte, expert tehnic și diriginte de șantier, autor al mai multor cărți de specialitate și doctor în domeniul ingineriei construcțiilor și al instalațiilor pentru construcții) și ing. Ganea Andrei(verificator de proiecte, expert tehnic, proiectant autorizat instalații cu rol în securitatea la incendiu, președinte al Asociației pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor).

Cursul se va desfășura fizic în intervalul orar: 09.00-16.00. Locația va fi stabilită ulterior în funcție de numărul de persoane interesate.

Tariful de participare la curs este de 700 de lei și se va plăti în contul asociației după realizarea înscrierii.

Este dovedit deja că prin implicarea Asociației pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor în pregătirea participanților la examen a crescut semnificativ, de câteva ori, gradul de promovare la examen. Participarea la acest examen implică cunoaștere.

Cursul este extrem de util tuturor specialiștilor: ingineri sau arhitecți, verificatori de proiecte, experți tehnici , diriginți de șantier , responsabili tehnici cu execuția.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite