Asociația pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor a programat datele de desfășurare a pregătirii pentru cei care s-au înscris la examenul de verificator de proiect.

Participarea la pregătirea asigurată de asociație nu este obligatorie, este opțională și se adresează celor care vor să își îmbunătățească nivelul de cunoaștere în preajma examenului.

La pregătire pot participa atât cei înscriși la examenul de verificator sau expert cât și cei care vor să cunoască noi aspecte privind verificarea la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Se va acorda prioritate, în limita locurilor disponibile, celor care au dosarul depus pentru participarea la examen.

Pregătirea se va desfășura pe parcursul a trei zile: 1, 2 și 3 iunie 2018(vineri, sâmbătă, duminică).

Costurile participării sunt de: 1200 lei/ cursant pentru toate cele trei zile de curs(include protocolul: apă, cafea, sucuri, gustări la dispoziție).

Există disponibile doar 30 de locuri. În cazul că numărul înscrierilor este mai mare se va asigura programarea a două sesiuni de pregătire astfel încât nici un candidat să nu aibă pregătirea viciată.

Pregătirea se va desfășura în cadrul sălilor de Conferință de la Hotel Rin din Otopeni în fiecare zi între orele: 09.00-18.00(50 minute curs, 10 minute pauză).

Conform noului regulament aprobat prin ordin de ministru atestarea ca și verificator de proiect se face prin examen scris organizat de M.D.R.A.P.. Sesiunea de examene este estimat a se desfășura în perioada iunie-iulie 2018.

Conform noului regulament atestarea nu se va mai face pe specializările de construcții și instalații separat ci pe ambele deodată și va purta prescurtarea „C”.

Scopul asociației este de a aduce specialiști în domeniu pentru a crește gradul de pregătire al celor ce se prezintă la examen și de a crește numărul de specialiști atestați.

Program 01 iunie 2018

09.00 – 12.00 Instalații automate de stingere cu apă – sprinklere- lector: prof. dr. ing. Teodorescu Daniela;

12.00- 15.00 Instalații de stingere cu apă de hidranți interiori și exteriori – prof. dr. ing. Teodorescu Daniela;

15.00- 18.00 Instalații pentru detecție și semnalizare, instalații pentru asigurarea iluminatului de siguranță, instalații pentru apărarea clădirilor împotriva loviturilor de trăsnet, instalații electrice pentru alimentarea consumatorilor vitali- drd. ing. Onuțu Lohengrin;

Program 02 iunie 2018

09.00 – 12.00 Instalații automate de stingere a incendiilor(gaz, pulbere, etc…), instalații automate pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți – ing. Cătălin Opriță(membru al comisiei ASRO / CT 216- echipamente de protecție împotriva incendiilor);

12.00-18.00 Proiectarea clădirilor la cerința fundamentală securitatea la incendiu – drd. ing. Marius Dorin LULEA(verificator de proiecte la cerința fundamentală securitatea la incendiu);

Program 03 iunie 2018

09.00 – 15.00 Testare participanți cu privire la nivelul de cunoștințe dobândit și în vederea stabilirii nivelului de ajutor educațional ce trebuie să îl ofere asociația până la examen.

Specialiștii prezenți vor primi la sfârșitul programului recomandări din partea a doi specialiști atestați în vederea înscrierii la examen dar vor avea parte și de o evaluare preliminară ce le va furniza informatii cu privire la gradul de pregatire(nu produce nici o consecinta).

În următoarele zile vom reveni cu informații privind programul exact și lectorii ce vor asigura pregătirea.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite