A.S.I.C. a decis ca, prin specialiştii proprii, să asigure cu titlu gratuit servicii de asistenţă tehnică pentru proiectanţi sau alte categorii de specialişti responsabili cu asigurarea cerinţei fundamentale „securitatea la incendiu” pentru construcţii şi instalaţii.


Asistenţa tehnică se poate asigura vinerea, la sediul din Bucureşti al asociaţiei şi numai pe baza unei înscrieri în prealabil.

Asistenţa tehnică este acordată de experţi şi verificatori de proiecte atestaţi pe cerinţa fundamentală securitatea la incendiu.

Asistenţa tehnică este gratuită şi se adresează numai specialiştilor implicaţi în procesul de avizare şi autorizare a construcţiilor la securitatea la incendiu.

Pot constitui motiv pentru audienţă, spre exemplu, următoarele:
– verificarea conformării la incendiu a construcţiilor(se vine cu proiectul tehnic spre analiză);
– verificarea conformării la incendiu a instalaţiilor(se vine cu proiectul tehnic spre analiză);
– analizarea unor situaţii particulare.

Specialistul se poate prezenta in audienta cu intreg proiectul tehnic acesta urmand a fi analizat, sau poate veni punctual cu probleme.

Asistenţa tehnică vizează numai conformarea construcţiilor şi instalaţiilor aferente.


Pentru înregistrarea în audienţă trimiteţi un email la contact@securitate-incendiu-constructii.ro cu o solicitare de audienţă, în care veţi oferi detalii şi cu privire la motivele solicitării. În cel mai scurt timp veţi primi un email cu intervalul orar pus la dispoziţie, în funcţie de solicitarea înaintată.