Asociația pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor vă propune următoarele cursuri de pregătire a specialiștilor în construcții ce doresc să participe la examenul pentru verificatori de proiecte și experți tehnici.

Cursurile sunt destinate inginerilor constructori și de instalații, arhitecților și specialiștilor din cadrul departamentelor de avizare-autorizare din cadrul I.S.U.. Cursurile sunt structurate pe cele două categorii de examen: construcții și instalații. Recomandăm celor care doresc să se înscrie la examen să participe la toate modulele de pregătire de pe specializarea țintă.

23 februarie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații de stingere cu apă. Hidranți interiori și exteriori.


30 martie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Aspecte Fundamentale.


27 aprilie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații automate de stingere cu apă. Sprinklere.


25 mai 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Clădiri de producție și/sau depozitare.


29 iunie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Instalații. Instalații de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți. Instalații pentru detecție, semnalizare și alarmare incendiu. Instalații electrice pentru iluminat de siguranță.

27 iulie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Construcții. Clădiri civile.

30 august 2019: Recapitulare. Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Instalații.


31 august 2019: Recapitulare. Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Construcții.

01 septembrie 2019: Curs pregătire examen verificator și experți tehnici la cerința fundamentală securitatea la incendiu: Legislație. Sistemul Calității. Autorizarea lucrărilor de construcții.

Prețul fiecărui curs de pregătire este de 500 de lei.
Prețul toate toate cele trei cursuri finale de recapitulare este de 600 de lei.


În limita locurilor disponibile se admit la curs și specialiști care nu vor participa la examen.

Numărul de locuri disponibile: 30.

Vom reveni cu informații detaliate despre cursuri și lectori.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite